Ridee Blogi

Työsuhdepyörät pikatoimituksella – nyt maksuttomat kahden vuoden huollot yritysetuna

Työsuhdepyörät toimitukseen jopa 1-2 viikossa!

Onko teidän yrityksenne jo liittynyt kasvavaan joukkoon työsuhdepyöräetua tarjoavista yrityksistä? Useimmissa etua tarjoavissa yrityksissä työntekijä voi itse valita mistä pyöränsä hankkii. Ongelma tällä hetkellä on, että toimitusajat ovat erittäin pitkät sekä varastot ovat olemattomat.

Ridee tuo maahan mm. italialaisen Italwinin pyöriä ja meillä on saatavissa pikatoimitukseen pyöriä jopa 1-2 viikon toimitusajalla. Toimimme yhteistyössä kaikkien sähköpyöräleasing -yhtiöiden kanssa, joten Ridee on oikea valinta myös teidän yrityksenne työntekijöille!

Extra etuna yrityksenne työntekijöille kahden vuoden maksuttomat huollot!

Nyt yrityksenne työntekijät saavat lisäetuna kahden vuoden maksuttomat vuosihuollot (arvo 320€) hankkiessaan työsuhdepyörän Rideen kautta.

Tämä ei velvoita työnanatajaa mitenkään, vaan on maksuton lisäetu työntekijälle. Jos olet kiinnostunut tarjoamaan tämän edun ja vinkkaamaan Rideen sähköpyöristä yrityksesi tiedotuskanavien kautta täytä alla oleva lomake. Lähetämme teille infomateriaalin henkilöstölle sekä yrityksenne etukoodin, jolla työntekijät pyörää tilatessaan saavat ilmaiset vuosihuollout kahden vuoden ajan.

Vuositasolla 1200 euroon saakka verottoman työsuhdepyörän voi  hankkia jokainen työntekijä, jonka työnantaja sallii edun hyödyntämisen.

Hallituksen syyskuun 2020 budjettiriihen tuloksena julkistettiin että työsuhdepyörä on tuloverovapaa 1200 euroon saakka vuonna 2021.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että työntekijä voi työnantajansa kautta hankkia itselleen uuden polkupyörän veroprosenttinsa verran kaupan myyntihintaa edullisemmin.

Työsuhdepyörä on polkupyörä, jonka hankinnasta vastaa työnantaja. Työnantaja pidättää pyörän kustannukset työntekijän palkasta tai tarjoaa sen palkan päälle tulevana etuna.

Työsuhdepyörä tarkoitettu työntekijän henkilökohtaiseen käyttöön, jolla saa ajaa työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajalla.

Kun pyörän hankinnan kulut voidaan jakaa useammalle vuodelle, voi työntekijä hankkia ansiotuloverovapaasti esimerkiksi tuhansien eurojen arvoisen pyöräpaketin. Hallituksen linjauksen mukaan verovapauden yläraja on 3 400 euroa.

Ridee.fi kautta leasaat työntekijöillesi työsuhdepyörät vaivatta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori
Sidebar
Kirjoita hakusana löytääksesi tuotteita.

Sisäänkirjautuminen

Uusi käyttäjä?